Ons assortiment

Het Venavo huismerk

De voedingssupplementen van het merk Venavo kenmerken zich vooral door hun uitstekende bijdrage aan uw gezondheid en hun relatief lage prijs. Deze lijn voedingssupplementen is verrassend uitgebreid. Voor meer product informatie vraag op de markt naar onze catalogus.

Andere topmerken

Ons assortiment voedingssupplementen bestaat niet alleen uit het Venavo assortiment maar wij leveren ook bekende merken zoals Orthica, dr. Vogel, Arkopharma, Now, Bonusan, AOV enz.

Natuurlijke verzorginsproducten

Wij hebben verschillende bekende merken natuurlijke verzorginsproducten in ons assortiment.
De producten van Weleda en Earth – Line hebben wij altijd op voorraad. Gebruikt u producten van een ander merk? Geen enkel probleem, ook deze kunnen wij leveren!!

Thee en keukenkruiden

Bent u een liefhebber van thee en keukenkruiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 50 soorten kruiden en meer dan 35 soorten losse theeën. Ook hebben wij theebuiltjes van Jacob Hooy, Piramide, Yogi Tea en Celestial Seasonings.

Muesli, noten en reformproducten

Op zoek naar een goede muesli of een voordelige pot honing? Ook dan moet u toch eens op de markt gaan kijken. We zijn voorzien van een groot assortiment reformproducten. Van zonnebloempitten, verschillende bonen en onze eigen gemaakte muesli tot notenpasta’s, suikervrije jam en vele soorten honing.

Staat uw merk er niet bij?

Er zijn onder u waarschijnlijk mensen die denken: “Ze hebben een groot assortiment maar het merk dat ik gebruik zie ik er niet bij staan”. Geen paniek, we kunnen veel merken leveren. Stuur ons een email (info@venavo.nl), kom langs op één van onze markten of vul het bestelformulier op deze website in voor een vrijblijvende prijsopgave of een bestelling.

Bestellen