Vitaliteit: lekker blijven bewegen!

Een sterk en soepel lichaam bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van leven. Zware arbeidsomstandigheden, ouder worden, een verkeerde lichaamshouding en zelfs stress kunnen ervoor zorgen dat je last krijgt van spier- en

gewrichtsklachten. Golden Naturals Vloeibare Groenlipmossel Formule is een effectief middel dat doelgericht de voornaamste oorzaken van stijve spieren en gewrichten aanpakt.

De groenlipmossel is een bijzonder diertje met pijnstillende en geneeskrachtige eigenschappen. Deze zeldzame mosselsoort komt alleen voor in de schone wateren rond Nieuw-Zeeland en dankt zijn naam aan de opvallend groene markeringen op de rand van de schelp. Uit de groenlipmossel wordt een lipidenextract gewonnen dat een sterk ontstekingsremmende werking heeft bij zwaarbelaste spieren, pezen en gewrichten.

Meervoudige werking

Door toevoeging van wetenschappelijk bewezen werkzame nutriënten zoals vitamine C en vitamine D3 én de hoogwaardige plantenextracten Curcumine en Boswellia is Vloeibare Groenlipmossel Formule een zeer doeltreffend voedingssupplement met een meervoudige werking. Het houdt spieren en gewrichten soepel en zorgt voor de aanmaak en het herstel van kraakbeen. Zo blijf je lekker bewegen, hoe oud je ook bent!