Venavo, gebroederlijk!

Venavo is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in voedingssupplementen, thee, keukenkruiden en natuurvoeding. In de kern willen we mensen helpen met kwalitatief goede en natuurlijke producten die positief bijdragen aan de gezondheid. Door onze gezamenlijke interesse in het menselijk lichaam, de natuur en het vrije leven van de markt, zijn wij met elkaar een markthandel in reformproducten gestart.

 

Inmiddels hebben we jarenlang ervaring in dit toch specifieke vakgebied. Onze werknemers zijn gediplomeerd drogist en om die reden kunt u van ons vakkundig en professioneel advies verwachten.  We vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk. Het draait wat ons betreft altijd om u. Bij ons op de markt kunt u terecht voor een ruim en verrassend groot assortiment natuurvoeding, thee, keukenkruiden, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten.

 

Online kunt u de producten van ons huismerk ook direct aanschaffen. U kunt ook uw bestelling alvast doorgeven via het bestelformulier, dan nemen we het voor u mee naar de markt en kunt u het komen afhalen. Wel zo makkelijk!

Jan

Eigenaar

Naast mijn interesse voor alles wat met natuurvoeding, supplementen en gezondheid te maken heeft breng ik mijn vrije tijd graag met mijn gezin door. Inmiddels hebben Eline en ik 3 dochters en een zoon. In mijn vrije tijd ben ik graag op het water te vinden en probeer ik wekelijks een paar uur te wielrennen of hard te lopen.

Adriaan

Commercieel directeur

In september 2020 ben ik getrouwd met Stefanie. We hebben ons plekje gevonden in Woudenberg. In mijn vrije tijd ga ik graag met haar en onze dochter Suus erop uit. Ook probeer ik een aantal keer in de week hard te lopen. We moeten toch een beetje fit blijven 😉

Verder heb ik het prima naar mijn zin op mijn werk. Het vrije leven op de markt en het contact met de klanten is fantastisch. Ik hoop op nog vele mooie jaren samen met Rick en Jan binnen Venavo.

Rick

Commercieel medewerker

Al heel wat jaren ben ik inmiddels werkzaam bij Venavo. Deels op de markt en deels intern op onze vestiging in Renswoude. Onze producten blijven boeien en je raakt nooit uitgeleerd. Het contact met de mensen blijft prachtig, geen enkele dag is hetzelfde.

Sinds mei 2022 ben ik getrouwd met Romy. We wonen in een heerlijk huis in Veenendaal. Als we niet samen erop uit gaan ben ik net als Jan graag op het water te vinden of in de natuur. Ook maak ik graag foto’s, dat is een hobby die Romy en ik graag samen doen.

Onze vertrouwde merken vind je terug op de markt.

Ons huismerk