Venavo, gebroederlijk!

Venavo is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in voedingssupplementen, thee, keukenkruiden en natuurvoeding. In de kern willen we mensen helpen met kwalitatief goede en natuurlijke producten die positief bijdragen aan de gezondheid. Door onze gezamenlijke interesse in het menselijk lichaam, de natuur en het vrije leven van de markt, zijn wij met elkaar een markthandel in reformproducten gestart.

 

Inmiddels hebben we jarenlang ervaring in dit toch specifieke vakgebied. Jan en Adriaan zijn allebei gediplomeerd drogist en om die reden kunt u van ons een vakkundig en professioneel advies verwachten.  We vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk. Het draait wat ons betreft altijd om u. Bij ons op de markt kunt u terecht voor een ruim en verrassend groot assortiment natuurvoeding, thee, keukenkruiden, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten.

 

Online kunt u de producten van ons huismerk ook direct aanschaffen. U kunt ook uw bestelling alvast doorgeven via het bestelformulier, dan nemen we het voor u mee naar de markt en kunt u het komen afhalen. Wel zo makkelijk!

Jan

Jan

Naast mijn interesse voor alles wat met natuurvoeding, supplementen en gezondheid te maken heeft breng ik mijn vrije tijd graag met mijn gezin door. Inmiddels hebben Eline en ik 3 dochters en een zoon dus ook daar moeten we tijd en aandacht aan besteden. We wonen in Veenendaal dichtbij het water en de bossen dus vervelen doen we ons niet.

Het werk op de markt blijft het mooiste wat er is. Veel contact met mensen en elke dag weer naar een andere plaats. Vervelen doet het nooit. Ik hoop het nog vele jaren in goede gezondheid te mogen doen samen met Adriaan en ons personeel.

Adriaan

Ik ben getrouwd met Stefanie. We hebben ons plekje gevonden in Woudenberg. In mijn vrije tijd ga ik graag met haar en onze 2 kinderen erop uit.

Verder heb ik het prima naar mijn zin op mijn werk. Het vrije leven op de markt en het contact met de klanten is fantastisch. Ik hoop op nog vele mooie jaren samen met Jan binnen Venavo.

Adriaan

Onze vertrouwde merken vind je terug op de markt.

Ons huismerk