Venavo, gebroederlijk!

Venavo is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in voedingssupplementen, thee, keukenkruiden en natuurvoeding. In de kern willen we mensen helpen met kwalitatief goede en natuurlijke producten die positief bijdragen aan de gezondheid. Door onze gezamenlijke interesse in het menselijk lichaam, de natuur en het vrije leven van de markt, zijn wij met elkaar een markthandel in reformproducten gestart.

 

Inmiddels hebben we jarenlang ervaring in dit toch specifieke vakgebied. Jan en Adriaan zijn allebei gediplomeerd drogist en om die reden kunt u van ons een vakkundig en professioneel advies verwachten.  We vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk. Het draait wat ons betreft altijd om u. Bij ons op de markt kunt u terecht voor een ruim en verrassend groot assortiment natuurvoeding, thee, keukenkruiden, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten.

 

Online kunt u de producten van ons huismerk ook direct aanschaffen. U kunt ook uw bestelling alvast doorgeven via het bestelformulier, dan nemen we het voor u mee naar de markt en kunt u het komen afhalen. Wel zo makkelijk!

Jan

Jan

Naast mijn interesse voor alles wat met natuurvoeding, supplementen en gezondheid te maken heeft breng ik mijn vrije tijd graag met mijn gezin door. Inmiddels hebben Eline en ik 3 dochters en een zoon. In mijn vrije tijd ben ik graag op het water te vinden en probeer ik wekelijks een paar uur te wielrennen of hard te lopen.

Adriaan

Ik ben getrouwd met Stefanie. We hebben ons plekje gevonden in Woudenberg. In mijn vrije tijd ga ik graag met haar en onze dochter Suus erop uit. Ook probeer ik een aantal keer in de week hard te lopen. We moeten toch een beetje fit blijven 😉

Verder heb ik het prima naar mijn zin op mijn werk. Het vrije leven op de markt en het contact met de klanten is fantastisch. Ik hoop op nog vele mooie jaren samen met Jan binnen Venavo.

Adriaan

Onze vertrouwde merken vind je terug op de markt.

Ons huismerk