Coronavirus: welke supplementen kan ik nemen?

Misschien bent u ook helemaal klaar met het coronavirus en alle media-aandacht eromheen. Begrijpelijk. Dat neemt niet weg dat het misschien slim is om wat extra supplementen te gaan slikken.

Werking van Vitamine C

Al decennialang hebben artsen en wetenschappers de krachtige antivirale werking van vitamine C aangetoond. Er is een gebrek aan media-aandacht voor deze effectieve en succesvolle aanpak tegen virussen in het algemeen en het coronavirus in het bijzonder.
Wanneer een virus het lichaam binnendringt, is het van groot belang om de antioxidatieve capaciteit en de natuurlijke immuniteit van het lichaam te versterken om zodoende klachten en symptomen te beperken. Uiteraard is preventie makkelijker dan de behandeling van een ernstige aandoening. Bij behandeling van het coronavirus zijn medicijnen soms onontbeerlijk, maar vitamine C kan gelijktijdig ingezet worden.

‘Ik heb nog geen griep gezien die niet genas of sterk verbeterde onder invloed van een hoge dosis vitamine C’. (Robert F. Cathcart, MD)

Lees het volledige blog op: https://www.venavo.nl/coronavirus-en-vitamine-c/

Onze aanbiedingen

Venavo, gebroederlijk!

Venavo is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in voedingssupplementen, thee, keukenkruiden en natuurvoeding. In de kern willen we mensen helpen met kwalitatief goede en natuurlijke producten die positief bijdragen aan de gezondheid. Door onze gezamenlijke interesse in het menselijk lichaam, de natuur en het vrije leven van de markt, zijn wij met elkaar een markthandel in reformproducten gestart.

Online kunt u de producten van ons huismerk ook direct aanschaffen. U kunt ook uw bestelling alvast doorgeven via het bestelformulier, dan nemen we het voor u mee naar de markt en kunt u het komen afhalen. Wel zo makkelijk!