BlogCranberry D Mannose 90% Fruitzuren sterke formule 60 capsules

Heeft u wel eens blaasproblemen?

Niet heel raar als u weet dat ongeveer één op de vijftig mensen wel eens met deze aandoening te maken heeft gehad..

Een blaasontsteking wordt ook wel lage urineweginfectie genoemd. Het wordt veroorzaakt door een infectie die tot een ontsteking van de blaaswand leidt. Een blaasontsteking komt vooral bij vrouwen vaak voor.

E.coli bacterie

De meeste blaasontstekingen worden veroorzaakt door de E.coli bacterie. Deze bacterie is erg moeilijk te bestrijden, omdat hij in je blaaswand hecht. Dat houdt in dat de bacterie bij de minste of geringste prikkel weer de kop op steekt.

D-Mannose

D-Mannose gaat aan de E.Coli bacterie zitten en zo kan de bacterie met de urine worden uitgespoeld. D-Mannose is een enkelvoudige suiker, een soort van glucose, dat ook voorkomt in vruchten zoals de cranberry. Het is tot 50 keer sterker dan cranberry. Het is niet toxisch en heeft geen bekende bijwerkingen.

Het is een natuurlijk product (dus niet synthetisch) en heeft geen toevoegingen. Het doodt geen goede bacteriën en veroorzaakt geen schimmelinfecties.

Cranberry + D-Mannose

Venavo heeft een combinatie van Cranberry + D-Mannose in het assortiment. Dit is een krachtige formule die een gezond milieu in de blaas ondersteunt. Cranberry is gestandaardiseerd op maar liefst 90% fruitzuren (werkzame stof).

Bevat per v-cap:
Cranberry (Veenbes)* 400 mg
D-Mannose 250 mg
*gestandaardiseerd op 90% fruitzuren

Klik HIER voor meer informatie.